onsdag 9. november 2011

Bergen 8.6C utbrudd nr 5124

Som jeg sier, at Eirik G-D er nr 5 i Verdes beste... da Friidrettens maktmenneske faller på "räv"...Her er min eget og andre "hjemmefilosofes" tanker; HVEM er talent og hvem skulle värt i Norsk friidrettsforbunds talengrupper.... tidligare Nornas trener Gisle E sa at han/hun er talent som via trening bli bedre ??

Må harTeknisk kunskap...löp-kast-hopp
-- de er de som klubbes trenere må läre i ung alder........slik, at blir ikke en ny "fitnes" ungdomm...  finsk ishockey trener sa, "ingen andre trener so mye som fitnesfolk, men de kan ikke ingen ting"
---fysik..kraft,fart, "gymnastik"
----hvor höy og mange kg.. hvor höy de blir i voksen alder.... da MÅ se også foreldre... og hvilken type muskulatur ungdommer har

PSYKE:... ovelse intress, vil trene, og tolere trene, tolmodighet,  vilje og i flere ovelse modig.. og so mye må väre sevstendig at mamma ikke styre alt....

BEVEGELIG... Har lärt "röre seg" i ung alder... har värt aktiv i mange grein.... Som de er slik, at de som vi trener ca 20 timmer i uke, det er ikke nok... må väre 40 timmer per uke... er... 20 timmer forsellige bevegelse..sykling, fotball, basketball, lage ved , gå på fjeltur og mye andre..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar