mandag 15. oktober 2012

Bergen 9.3C grader utbrudd nr 5515

en del FORELDRENE til skoleungdommer laga bröd selv... eksempel IL Gneist s (friidrett) forman Trond Leikvoll... men de SUKKER ... hvor de kommer..... jeg låner DBs kommentarer;

"at stivelsen i kornet blir omdannet til SUKKER i kroppen.. Jo mer siktet mel det er i produktet jo mer stivelse er det... Stivelsen finnes kun i KIMEN på kornet, ikke i skallen rundt.. Så ved å fjerne skallet og kun lage mel av kimmen (siktet mel) så får man mel med et höyere innhold av stivelse.. Maler man derimot melet med skallet (sammalt mel) får man mindre stivelse per samme vektmengde mel... Om du vil LITEN SUKKER i bröd så spis så grovt bröd som de er mulig"............

men det er POLITIKKER som styrer altt...også skolemat i Norges skoler... derfor massevis info at bröd er SUNT.... trenger ikke bruke penger til skolemat.................

DU kan teste deg selv............ spise ikke bröd i en måned... da har Din vekt gått ned flere kg........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar